Til Kamp for Fællesskabet

Vi skaber mere rollespil i fritidsklubberne!

“Til Kamp fra Fællesskabet”  er et samarbjede mellem Bifrost og Ungdomsringen. Projektet handler om at få flere børn og unge fra fritidsklubberne ud til rollespil, så de kan udvikle sig og lege på kreative måder.

Dette opnås ved blandt andet at give pædagogerne på fritidsklubber en kort guide, så de kan føle sig sikre, når de laver rollespil på klubben, men samtidig også afholde regionale træf for fritidsklubberne, hvor lokalforeningerne i Bifrost har mulighed for at komme ud, og få en direkte kontakt til fritidsklubben og dens børn.

* Guiden er redigeret af Ungdomsringen, så den nemmere kan læses af pædagoger. Alt i guiden er testet med op til 50 klubbørn fra fritidsklubber i hele landet.

Projektet arbejder på:
Fællesskaber mellem fritidsklubber og foreninger!

Få flere børn og unge ud til rollespil!

Få rollespil ud til fritidsklubberne!
Datoer for træf

Region Nord – mandag den 30. august

Region Midt – tirsdag den 31. august

Region Syd – onsdag den 1. september

Region Sjælland – mandag den 20. september

Region Hovedstaden – tirsdag den 21. september

Vil I være med?

Vil jeres lokalforening gerne med til et træf? Kan i ikke dukke op, men vil gerne have vi laver PR for jer?

Synes i at flere børn til jeres rollespil kunne være mega fedt?

Så ring eller skriv til os!

Vi glæder os til at få jer med ombord!

Ingrid Kaaber Pors

Projektleder